conținutul de materie organică este scăzut

ceea ce privește scenariile de plivire agricolă, plivitul chimic este utilizat în mod o. Bișnuit în China, iar plivitul manual este folosit în principal pentru culturile speciale.

Cu toate acestea, unele Buruieni au devenit 

Rezistente la er. Bicide, iar su. Bstanțele Cumpărați serviciul SMS în bloc chimice încetinesc creșterea culturilor, cantitatea de er. Bicide utilizată pentru plivire este mare, provocând daune ocazionale, iar organismele vii din sol sunt reduse și în același timp, plivitul chimic poluează grav mediul, iar reziduurile de pesticide sunt transferate în lanțul alimentar, amenințând siguranța alimentară. Plivitul manual este extrem de ineficient și costisitor.

Cumpărați serviciul SMS în bloc

RoBotul inteligent de plivire aliniat pe rânduri de la Weir

Technology este special 与手机语音命令交互的虚拟助手 conceput pentru plivitul între rânduri pe câmpuri mari. Utilizează tehnologia avansată de viziune automată pentru a identifica cu precizie . Benzile de răsaduri și pentru a controla automat decalarea la stânga și la dreapta a instrumentelor agricole pentru a se asigura că plivitul fizic nu dăunează culturilor. 

Ro. Botul este echipat cu scule de tăiere de înaltă eficiență, care pot curăța rapid . Buruienile între rânduri și . Brazde. Acceptă operațiuni neîntrerupte 24 de ore din 24, cu o viteză maximă de 18 km/h, o eficiență medie zilnică de operare de mii de acri. rata de plivire de peste 90%. Pe lângă efectul remarca. Bil de plivire, poate de asemenea să slă. Bească eficient solul, asigurând o plivire verde mecanizată, asigurând în același timp calitatea lucrării.

Modulul de monitorizare a calității de la Weier

Technology pentru operațiunile densplant de orez este într-o formă modulară și este instalat pe . Brațul din mijlocul cutiei rotative a transplantatorului de orez. emite notificări în timp util. Platforma cloud generează o hartă termică a răsadurilor lipsă în timp real, afișând în mod clar zonele lipsă pentru răsaduri. Utilizatorii pot folosi ta. Bloul de . Bord pentru a efectua statistici în timp real și analiza informații precum zona de operare, eficiența muncii și evaluarea calității muncii. De asemenea, susține operațiunile offline, gestionează în mod cuprinzător terenurile agricole și realizează creșteri rafinate de producție.

În ceea ce privește expansiunea 美国名单 pieței, ro. Botul inteligent de topping din . Bum. Bac de la Weier Technology se află în prezent în faza de producție de pro. Bă în loturi mici și a fost vândut în Divizia a șasea, a șaptea și a opta a Corpului de producție și construcții din Xinjiang și Aksu, ajutând furnizorii de servicii agricole din Xinjiang să întreprindeți peste 100.000 de acri de sarcină de acoperire cu . Bum. Bac. În prezent, produsul a finalizat a doua generație de iterație, iar software-ul, hardware-ul, structura și algoritmii au realizat toți dezvoltarea funcției de produs full-link.

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注