2023., godina transformacije za IT sektor

Iz godine u godinu shvaćamo da se nove tehnologije implementiraju svaki dan, do iduće 2023. godine ulazak novih tehnoloških alata u IT sektor neće prestati , jedan od glavnih razloga zašto ovi tehnološki trendovi u tolikoj žurbi izlaze je zbog pandemije koja je zaslužna za ubrzanje procesa  upravljanja, kupoprodaje. Pregovaranja, fleksibilnosti i skalabilnosti. Sustava koji se iz. Dana u dan prilagođavaju stvarnim potrebama tržišta.

jer je promijenila obrasce

Ostavljamo vam neka predviđanja koja smo počeli vidjeti 2022., ali koja će se nedvojbeno ostvariti tijekom sljedeće godine. Transformacija za IT sektor ARTIKAL • Nova era Low-Codea: Razvoj softvera s niskim kodom Kupite popis brojeva mobitela je u porastu. Platforme izrađene ovom tehnikom postaju sve popularnije  jednostavnim stvaranjem aplikacija. Uglavnom. Svatko s osnovnim znanjem programiranja sada se može okušati u stvaranju vlastitih aplikacija. Nije tajna da su menadžeri proizvoda pod velikim pritiskom. S velikom potražnjom za programerima softvera koja nadmašuje raspoloživu ponudu, razvoj s niskim kodom postao je popularna opcija, dok se svijet i dalje suočava s pandemijom.

Kupite popis brojeva mobitela

kako raste potražnja za brzim i

za kojom postoji velika potreba programeri softvera, tako da se može očekivati ​​da će jeftini razvoj igrati važnu ulogu u 2023. • Oblak 2023 Znamo da migracija u oblak nije novi trend. On će ostati, ali sve više i više organizacija prelazi na računalstvo u oblaku. A očekuje se da će taj trend rasti. Svakim 美国电话号码 danom način rada s oblakom bit će sve izvorniji. Prema statistici platforme Gartner, ove 2020. godine već je premašena brojka od više od 480 milijuna dolara ulaganja u. Tako da će ova brojka očito biti premašena u sljedeće 3 godine. Više platformi Još uvijek je običaj da se veliki sustavi mogu. Koristiti samo na računalima.

poboljšanje usluga u oblaku

ali postoje mnoge tvrtke koje ulažu velika sredstva u razvoj prilagođenog softvera koji omogućuje prilagodbu različitim mobilnim platformama kako bi im se moglo pristupiti i izvan ureda imati brz pristup informacijama. Dobra stvar u vezi s tim je da bi unatoč korištenju softvera na različitim uređajima bio s istim kodom pa ne bi nastajali dodatni troškovi. Umjetna inteligencija.  učenje glavni pokretači rasta. Imaju potencijal revolucionirati sve industrije pomažući organizacijama u postizanju njihovih poslovnih ciljeva.

Nema sumnje da su AI i strojno

donošenju ključnih odluka i stvaranju novih proizvoda i usluga. Voditelji proizvoda ne samo da moraju biti svjesni ovih tehnologija, već i razumjeti kako se mogu iskoristiti za stvaranje vrijednosti za njihovu tvrtku. Održiva tehnologija Danas je cilj tvrtki osigurati održivost te stvoriti i implementirati ekološki prihvatljivu.

 

tehnologiju. Zapravo, mnoge tvrtke spremne su povećati svoje troškove dodijeljene svojim IT odjelima za 59% kako bi svoje alate učinile učinkovitima za okoliš. može se zaključiti da je ovo možda jedan od najvažnijih napredaka. Da su tvrtke spremne napraviti velika ulaganja u smanjenje tehnološkog otpada koji također pridonosi zagađenju okoliša koje trenutno postoji naglo. Osim ovih nadolazećih trendova.

biti prilagođena novim potrebama

tehnološka obuka će također biti u porastu, budući da postojeći korisnici moraju imati znanje da bi mogli koristiti ove tehnologije. Bez sumnje, sve se svakodnevno mijenja od ponašanja potrošača, načina 数据分析已成为各行各业决策的重要方面 na koji se prodaje i Naravno. Tehnologija koja je posrednik za ovu vrstu transakcija  mora  tržišta. Cloud Group ima kvalificirane stručnjake s više od15 godina iskustva u razvoju prilagođenog softvera koji je potpuno skalabilan. Prilagodljiv svakom digitalnom uređaju.

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注